Alle nominerede

Støt de nominerede med et symbolsk hjerte

Kristian Mosgaard

Vildtplejer Nordjylland
27

Kristian fra Farstrup vildtplejestation har formået trods alvorlig sygdom at hjælpe mange vilde dyr som var i nød til senere udsætning.

Pernille Hjort mose

Fantastisk frivillig for sundhed i Gambia Østjylland
22

Pernille Hjort Mose er den mest fantastiske frivillige og skal I den grad vinde denne pris !! Ikke bare nomineres hun fortjener den i den grad. Hun skal have denne pris for hendes personlige drive og hendes alene kæmpe kæmpe store indsats hun gør I Gambia. Hun har en ildsjæl for børn og er uddannet Tandplejer og brugt hendes arbejde og force på at styrke og fremme sundheden i Gambia. Hvert år tager hun derned og giver alt hun selv samler ind fra donationer og hun arbejder gratis for at skaffe midler nok til projektet som hun kalder tandfeerne! Hun er mor til 2 smukke børn fuldtidjob og har en dejlig mand og hun er den mest generøse og alt overøsende person af nærvær, kærlighed og omsorg som man ikke kan forestille sig.! Hun kæmper for en skole i Gambia med mere end 120 elever som hun hjælper hvert år,og deres familier og skole,så de kan blive uddannet og få en bedre fremtid .. Hun SKAL om nogen have denne pris . Det fortjener hun! Stem på Pernille Hjort mose - HUN er den fantastisk

Nicolai Krath

Frivillig på URK Børnelejr Østjylland
39

Nicolai fortjener en hyldest som frivillig. Han har de sidste 9 år gjort en helt særlig indsats på URK’s børnelejr Påruplejren, som hver sommer afvikler en uges sommerferie for 70 udsatte børn. Hans tålmodighed kender ingen grænser, og han har en unik evne til at rumme alle børn - uanset ballast og udfordringer. Med H20-sandalerne solidt plantet i den jyske muld, får han år efter år det bedste frem i vores unger, og støtter og styrker dem til at opnå personlige sejre og oplevelser. Han har været en pædagogisk inspiration og holdepunkt for os og vores frivillige.

Kirsten Hebjørn

Herresteds mor Fyn
12

Kirsten er hele Herresteds mor 🌹 Hun er kirkesanger, medlem i vores Landsbyråd, som varetager mange vigtige opgaver i vores lille landsby De passer vores gadekær og laver julehygge for alle byens børn. Hun står også for at byde nye beboere velkommen med personlig besøg 💪🏼💪🏼 Hun har været en kæmpe motor i vores fællesspisning begge gange, der har været i byen. Ja, man kan bare blive ved med at fortælle om ALLE de ting, hun er involveret i og som gør, at vores lille landsby har et fantastisk sammenhold. Alle kender Kirsten - hun går altid og nynner og snakker med store og små Derfor vil jeg gerne nominere Kirsten Hebjørn til Årets Frivillige

Yvette Juul Christoffersen

Formand for Kvickly Skibhusvej. Blandt andet Fyn
7

Yvette er i den grad iværksætter for det dejlige kvarter vi bor i som kaldes Skibhuskvarteret . Hun har skaffet kvarteret flere hundrede tusinde kroner igennem forstadspuljen igennem Skibhusforum, til historiske tavler , petanque baner, flot og meget benyttet bogskab og meget meget mere. Desuden er hun et stort aktiv for Kvickly med alle de gode ideer hun hele tiden bobler med, "historien om andelsbevægelsen" & " pralerier om det beskidte dusin " samler børn og gamle omkring græskar skæring. Kaffekit , for at udbrede historien om kaffeplantagen og risteriet i Afrika Yvette søger hvor der kan søges , midler til at få alle sine ideer ført ud i livet/kvarteret til fælles glæde for os alle. Yvette er utrættelig på trods af husbondens sygdom

Trine Kastbjerg

Gymnastikinstruktør, frivillig i ledelse KVIK Østjylland
92

Ikke kun er Trine en meget ansvarsbevidst og inspirerende instruktør på både DGI juniorhold og KVIK ungdomshold (begge med mere end 50 gymnaster). Hun varetager også kommunikationsopgaver på vegne af KVIKs ledelse (1000 medlemmer og 125 frivillige) på meget professionel vis. Hun er fuld af gode ideer og får virkelig foreningen ud over rampen på både digitale og trykte medier. Hun er ekstrem vellidt og alle store og små i foreningen nyder godt af arrangementer som familiedage, gymnastikskole, fastelavn eller opvisninger på tværs af foreninger, som er virkelig velorganiseret. Hun trækker et stort læs i KVIK og gør det altid med et smil.

Michael Magee

Stifter af Sofar Sounds Odense Fyn
95

Jeg kender mangt en person på Fyn, og deltager i mange events. På den kulturelle scene har Michael, der oprindeligt er fra Portaferry i Nordirland, formået at integrere sig selv på Fyn, i en sådan grad, at han er blevet et kendt navn og ansigt bag kulisserne på den fynske kulturscene. Sofar Sounds Odense, TedX, Studiestuen, PåTaget, Tinderbox og andre årlige events, er blot nogle af de frivillige nedslag på Michaels fynske tidslinje. Prisen ville være mere end fortjent at blive sendt i Michaels retning, som anerkendelse for hans enorme bidrag til den fynske musik- og kulturscene.

Michael Magee

Koncert arrangør Fyn
115

Michael Magee fortjener at blive nomineret for hans store frivillige arbejde for musikken og kultur livet i Odense. Michael har frivilligt startet Sofar Sounds Odense, som han er hoved koordinator af. Sofar Sounds er et fantastisk koncept der bringer musik og musik elskere sammen, og kører udelukkende på frivillige donationer. Han er yderligere engageret som frivilling ved TEDx Odense, på jagt efter inspirerende foredragsholdere. Han hjælper også som frivillig ved Studie Stuen Odense, som er et sted hvor studerende kan mødes og være sociale. Michael laver et utroligt stort arbejde i alle de frivillige projekter og han er blevet et meget velkendt ansigt i Odenses kultur liv. Han har arrangeret en stribe af gratis koncerter hvor der har været plads til upcomming musikere og åbenhed for alle mennesker, unge som gamle. Han har nyligt afholdt en velgørenheds koncert i samarbejde med Amnesty International og hans eneste betaling er den fornøjelse han får ved at se en masse glade mennesker!

Klaus Helsted

Frivilligleder Sjælland
29

Vi vil gerne nominere vores frivilligleder Klaus Helsted, ikke alene gør han et uovertruffent stykke arbejde med at lede, koordinere og fastholde vores korps af værtsfrivillige, ud over dette stykke arbejde, er han også fast tilknyttet vores mentorordning for mænd med kræft, her arbejder Klaus Helsted utrætteligt med at lede og uddanne vores mandlige mentorer og koble dem med mentees, et stort uddannelses- og koordineringsarbejde som gør at projektet kører upåklageligt. Klaus har derudover også tid til at sparre med de ansatte omkring arbejdet med frivillige - alt i alt en uvurderlig kraft- og ildsjæl i vores kræftrådgivning.

Nominer en frivillig