Alle nominerede

Støt de nominerede med et symbolsk hjerte

Inga Stamphøj

Frivillig i fællesværket. Sjælland
3

Inga møder op Onsdag efter onsdag i fællesværket sakskøbing og bager boller, hygger med de unge, samler penge ind til skate ramper, udstyr, pumpertrack bane, løber 13km i dyrerhaven for at samle penge ind til sjove ting til de unge mennesker i sakskøbing. Hun er ganske enestående og et sødt og rart menneske som fortjener at blive hædret for sin fantastiske smittende latter og et evigt gå på mod for at skaffe ting og midler til saxfællesværket. Uden Inga og Ingas dejlige hjemmebagte boller hver Onsdag, ville saxfællesværk ikke være det samme. INGA ER FANTASTISK. :-)

Ronni Garner

Sanger Sjælland
52

Ronni Garner har i år skrevet støttesangen "Aldrig gi´ op" Til Danmark Rundt 2017/Team Bodenhoff. Og han er altid på plettet og har givet en gratis koncert, når f.eks. MC Mod Mobning har kontaktet os, ja og mange andre. For Ronni har et hjerte, ikke bare af guld, men med så meget varme og empati overfor alle mennesker. Støttesangen han lavede, der går pengene, der er doneret ubeskåret til Børne Cancer Fonden og jeg kunne blive ved, at nævne ting Ronni har stillet op til, for at støtte. Stafet for livet, har også haft Ronni ude, at spille, og når han står på en scene, så lytter man ikke kun, man føler hans tilstedeværelse og nærvær både i hans ord og handlinger. Jeg har tit sagt til Ronni, at det jeg beundre ham mest for, det er, at han kommer aldrig med store flotte ord, han går foran og viser vejen for os alle, med godt humør og det varmeste hjerte, og når man først har oplevet ham, så er ord overflødige, for så ved man, at den mand, han vil gribe dit hjerte og få det til,at blomstre.

Benthe Meinecke Pedersen

Aktivitetsleder Røde Kors Karup for nørklerne Vestjylland
299

Bente er en fantastisk, vedholdende og kompetent lokal ildsjæl. Hun startede i Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun var med til at knytte de første tamiler til lokalsamfundet for omkring 30 år siden. Derefter har hun lagt kræfterne i Røde kors Karup afdeling, hvor hun i en årrække har været formand og er aktivitetsleder for nørklerne. Benthe er virkelig et eksempel til efterfølgelse. Hun kører land og rige rundt til møder, cykler ud med breve til de, der ikke er til IT, hvilket Benthe selvfølgelig mestrer selv til UG. Som aktivitetsleder er hun for det første selv meget kreativ og ide'rig, og Benthe er meget succesfuld mht at få fat i materialerne. Benthes hjerte banker især for julehjælpen, hvor hun hvert år er primus motor, samt for Landsindsamlingen, og hun er stærk i logistikken. Benthe går aldrig af vejen med at give en hjælpende hånd ved andre arrangementer og er god til at inddrage nye bestyrelsesmedlemmer via sin store viden om Røde Kors, og så runder Benthe 80 i Januar

Anne Christensen

Næstformand, landsforeningen Spor København
30

Anne gør en kæmpe arbejdsindsats i foreningen for en synliggørelse af de ødelæggende spor, overgreb og incest har.

Irvin Beckovic

Pædagogmedhjælper, Indsamler Østjylland
3385

Irvin fortjener at blive hyldet fordi han gør ALT for at hjælpe andre. Han har i løbet af 2017 lavet en indsamling til fordel for hjemløse, hvor han brugte de indsamlede penge på mad og drikke til hjemløse i Århus, han har brugt 9 måneder på at være frivillig pædagogmedhjælper i en børnehave i Galten, han har været frivillig arbejdskraft i en fritidsklub i Galten og sidst men ikke mindst har han lige samlet over 6.000 kroner ind til TrygFondens Familiehus sammen med nogle af hans venner og ALT det har han gjort i en alder af 17 år, derfor er Irvin årets Fantastiske Frivillige 2017!

Nicolas Boe Laigaard

Fodboldtræner Vestjylland
19

Nicolas er Danmarks mest fantastiske frivillige, fordi han giver alle børnene selvtillid og bruger masser af tid sammen med dem. Han gør en kæmpe forskel for mange børn.

Nicolas Boe Laigaard

Fodboldtræner Vestjylland
13

Nicolas er Danmarks mest fantastiske frivillige, fordi han giver alle børnene selvtillid og bruger masser af tid sammen med dem. Han gør en kæmpe forskel for mange børn.

Kvindeinformationscaféen Sappho

Frivillige/informatører/initiativtagere Østjylland
21

Kvindeinformationscaféen Sappho har i 25 år været et samlingspunkt for kvinder i Aarhus der er til kvinder. Det er et sted der huser flere organisationer inden for LGBTQ+ miljøet. Men det er også en café/bar drevet af frivillige kvinder, der selv har siddet foran baren en gang, nye i miljøet og søgende efter andre ligesindede. Flokken af frivillige rummer efterhånden 25-30 kvinder, der på den ene eller anden måde er tilknyttet stedet og alle brænder for at hjælpe andre kvinder uanset alder, baggrund eller uddannelse. Men med det ene fælles ståsted, at alle kan lide kvinder. Jeg stod selv som nytilflytter til Aarhus, uden at kende nogen. Og Sappho åbnede dørene og tog i mod mig med åbne arme. Vi mødes alle i øjenhøjde, trods vores forskelligheder, og det er cremen af mangfoldighed og hjertevarme, samlet på et sted.

Suzanne Larsen

Formand lichen sclerusis Sjælland
27

Suzanne er en ildsjæl og kæmper for os alle

Nominer en frivillig