Alle nominerede

Støt de nominerede med et symbolsk hjerte

Trine Kastbjerg

Gymnastikinstruktør, frivillig i ledelse KVIK Østjylland
92

Ikke kun er Trine en meget ansvarsbevidst og inspirerende instruktør på både DGI juniorhold og KVIK ungdomshold (begge med mere end 50 gymnaster). Hun varetager også kommunikationsopgaver på vegne af KVIKs ledelse (1000 medlemmer og 125 frivillige) på meget professionel vis. Hun er fuld af gode ideer og får virkelig foreningen ud over rampen på både digitale og trykte medier. Hun er ekstrem vellidt og alle store og små i foreningen nyder godt af arrangementer som familiedage, gymnastikskole, fastelavn eller opvisninger på tværs af foreninger, som er virkelig velorganiseret. Hun trækker et stort læs i KVIK og gør det altid med et smil.

Michael Magee

Stifter af Sofar Sounds Odense Fyn
95

Jeg kender mangt en person på Fyn, og deltager i mange events. På den kulturelle scene har Michael, der oprindeligt er fra Portaferry i Nordirland, formået at integrere sig selv på Fyn, i en sådan grad, at han er blevet et kendt navn og ansigt bag kulisserne på den fynske kulturscene. Sofar Sounds Odense, TedX, Studiestuen, PåTaget, Tinderbox og andre årlige events, er blot nogle af de frivillige nedslag på Michaels fynske tidslinje. Prisen ville være mere end fortjent at blive sendt i Michaels retning, som anerkendelse for hans enorme bidrag til den fynske musik- og kulturscene.

Michael Magee

Koncert arrangør Fyn
115

Michael Magee fortjener at blive nomineret for hans store frivillige arbejde for musikken og kultur livet i Odense. Michael har frivilligt startet Sofar Sounds Odense, som han er hoved koordinator af. Sofar Sounds er et fantastisk koncept der bringer musik og musik elskere sammen, og kører udelukkende på frivillige donationer. Han er yderligere engageret som frivilling ved TEDx Odense, på jagt efter inspirerende foredragsholdere. Han hjælper også som frivillig ved Studie Stuen Odense, som er et sted hvor studerende kan mødes og være sociale. Michael laver et utroligt stort arbejde i alle de frivillige projekter og han er blevet et meget velkendt ansigt i Odenses kultur liv. Han har arrangeret en stribe af gratis koncerter hvor der har været plads til upcomming musikere og åbenhed for alle mennesker, unge som gamle. Han har nyligt afholdt en velgørenheds koncert i samarbejde med Amnesty International og hans eneste betaling er den fornøjelse han får ved at se en masse glade mennesker!

Klaus Helsted

Frivilligleder Sjælland
29

Vi vil gerne nominere vores frivilligleder Klaus Helsted, ikke alene gør han et uovertruffent stykke arbejde med at lede, koordinere og fastholde vores korps af værtsfrivillige, ud over dette stykke arbejde, er han også fast tilknyttet vores mentorordning for mænd med kræft, her arbejder Klaus Helsted utrætteligt med at lede og uddanne vores mandlige mentorer og koble dem med mentees, et stort uddannelses- og koordineringsarbejde som gør at projektet kører upåklageligt. Klaus har derudover også tid til at sparre med de ansatte omkring arbejdet med frivillige - alt i alt en uvurderlig kraft- og ildsjæl i vores kræftrådgivning.

Gunvor Vestergaard

Frivillig Mor København
5

Gunvor har 200 vilde unge som hun motiverer året rundt. I 10 år har jef nu arbejdet sammen med hende og i al den tid har jeg lært lige så meget af hende som jeg har lært igennem gymnasie og studie tiden. Vi taler ikke kun sammen om alle de projekter vi har, nej, hun tager mig ud i tivoli når jeg savner julehyggen, det er hende jeg ringer til når mit arbejde ikke forlænger min arbejdsplads. Ja, Gunvor er ikke kun en motivatør, lærermester hun er frivillig mor for alle dem der savner at have en!

Martin Ravn

Frivillig Sjælland
15

Martin er en af ide-folkene og drivkraft bag foreningen "For Børnenes Skyld", der hvert år afholder jul for fattige familier. I år er initiativet vokset til julefester i hele 3 byer, hvor Martin og andre bruger deres juleaften på at glæde andre.

Mikael Andersen

Bestyrelses formand København
3

Gør så meget for vores Cross klub og medlemmerne

John Sutherland Mitchell

Socialpædagog, Stifter af Come Together Østjylland
3

John Mitchell har i 4 år brugt al fritid og mere til, på en kæmpe indsats for sårbare unge. Det startede med et projekt under Skanderborg kommune, der i 1,5 år fik skabt 25 matches mellem en ung og en mentor. Da Skanderborg kommune valgte at stoppe projektet, ville John ikke acceptere at de unge blev svigtet, derfor valgte han at køre organisationen videre rent frivilligt. Come Together er en mentor organisation, der hjælper unge der har brug for en meningsfuld voksenkontakt. Det kræver ingen diagnose, man skal ikke være en sag på kommunen, men blot ha brug for støtte. Come Together tilbyder sin støtte i 4 kommuner og John afholder selv samtlige samtaler ved oprettelse og matching. Ved siden af passer han sit fuldtidsjob og sin familie. Han er en rigtig ildsjæl og fortjener en kæmpe anerkendelse. Tak John

Kim Madsen

Admin i jobcenterets ofre Nordjylland
65

Han gør et overmenneskeligt arbejde for alle os på Danmarks bund.

Nominer en frivillig