Alle nominerede

Støt de nominerede med et symbolsk hjerte

Kasper Broager Nielsen

Lærer studerende Københavns omegn
4

Jeg nominerer Kasper fordi, han gør en kæmpe forskel som voksenven i børns voksen venner, for en 6 årige dreng. Kasper er 23 år og lærer studerende og hver eneste uge bruger han en dag, hvor han er sammen med et barn som har brug for omsorg og tid sammen med en voksen.. Nogle gange er det overraskende let at gøre den lille afgørende forskel, som jo gør en kæmpe forskel for et andet menneske. Men det kræver, at man forstår hvor vigtigt det er, at gøre noget og det kræver, at man forstår, at selvom man ik kan redde hele verden behøver man ik lade være med at gøre noget. At give tid og omsorg til et andet menneske, ligesom Kasper gør som frivillig voksen-ven for et barn, er i min verden noget af det vigtigste og mest betydningsfulde vi kan gøre for andre. Derfor skal han selvfølgelig vinde prisen som den mest fantastiske frivillige:)

Marianne Lind

Patientstøtte - RødeKors Bornholm
5

Marianne er en fantastisk mor, som gennem mange år har været frivillig gennem Røde kors. Efter asylcenteret lukkede i Rønne, fandt hun en ny rolle indenfor Røde Kors. Hun begyndte som patientsstøtte på Bornholms Hospital, hvor jeg har fået fortalt, at hendes smil og omsorg smitter af på de patienter og pårørende, som hun møder. Derudover underviser hun i håndarbejde hos Bornholms Flygtningevenner, samt startet sin egen håndarbejdscafe op. Sidst men ikke mindst er hun altid klar til at samle ind for Røde Kors hvert år.

Louise Rossau Bundgaard

Voksenven og aflastningsmor Sjælland
5

Har hjertet på helt rette sted. Gør ingenting halvhjertet!! Har i mange år været weekendaflastning for vores søn Buster og er nu Voksenven for en lille pige.

Sten Bjerre

Bestyrelsesmedlem Nordjylland
1

Steen er samlingpunktet i vores bestyrelsen. Vi er gået fra at være en lille motionsklub med 2 træninger om ugen, til nu 6 træninger om ugen. Derudover har vi fået opgraderet vores udstyr via sponsorer mm, virkelig svært, når vi er så lille en stort. Aalborg fægteklub gå takket være Steen en spædende fremtid i møde med store planer i vores strategi. Jeg tror virkelig at vi er blevet en endnu bedre og større klub og 1 år, p.g.a alt det arbejdet han har lavet. Det er altid trænerne der tager fokus, men uden rammer, kommer man ikke langt, og Steen har lagt rammer for kort og lang sigt for Aalborg fægteklub

Louise Rossau

Voksenven Sjælland
5

Louise har bare fra dag 1 taget min datter til sig og ser hende meget som jeg ser min datter. Hun er skøn og kærlig og så dejlig et menneske og jeg er så taknemmelig for min datter og jeg selv har lært hende at kende.

Henriette Sievers

Tidligere bestyrelsesformand/koordinator København
1

Uden Henriette Sievers glødende ildsjæl og otte-armede engagement, ville Transmogriffens frivilligfamilie aldrig stå så stærkt, som den gør idag. Efter et år i Transmogriffens bestyrelse overtog Henriette formandsposten i efteråret 2017, og i samme omgang tog hun også rollen som Griffens koordinator på sine i forvejen brede skuldre. Med denne nye dobbeltrolle stod Henriette pludselig i dagsordener, mailbesvarelser, vagtplaner og alskens administrationsarbejde til op over begge ører; og Henriette løftede arbejdsbyrden med et overskud, som husede hun titisunde frivillige i én. Med rolighed og smil har hun i sit år som Griffens formand/koordinator ageret mødeleder til vores månedlige frivilligmøder, koordineret vagter, sat nye initiativer igang til højre og venstre; og samtidig formået at møde glad og veloplagt op til en hel almindelig frivilligvagt i Griffen. De 80+ mennesker, hun gennem tiden har berørt her, er uendeligt taknemmelige- Og med denne pris håber vi på at kunne sige tak!

Mikkel Salling Holmgaard

Back to life projekt Nordjylland
243

Back to life er et livsbekræftende og meget givende frivillig genoptrænings projekt - en mulighed som alle syge elle handicappede burde få. Uanset om du er barn, ung, gammel bliver du mødt med en medmenneskelig kærlighed og “ jeg vil gerne lære dig at kend” Træningen foregår altid med højt humør og lidt “ pisk” Er så glad for at jeg får lov til at møde alle disse skønne mennesker både frivillige og dem der virkelig får gavn af deres professionelle kærlige tilgang til “ Back to life “

Gitte Hedeby

Ildsjæl, Kan alt København
9

Gitte er en ildsjæl der gør så meget for Vanløse. Gitte gør det som vi andre drømmer om at kunne. Hun er uundværlig for Vanløse og bylivet

Gitte Jensen Hedeby

Lokal ildsjæl København
35

Gitte er en ægte lokal ildsjæl. Hun har en energi uden lige og en vedholdenhed som få. Hun får tingene til at ske (f.eks. Vanløse Byfest) og arrangerer div. arrangementer i Cafe Oasen. Udover det er hun altid sød og imødekommende.

Nominer en frivillig