Alle nominerede

Støt de nominerede med et symbolsk hjerte

Søren Kluwer

Safety officer Sjælland
5

Søren er altid klar på få Danmarks fedeste festival op at køre, så festivalgængerene er sikre ugen igennem. Søren planlægger, strukturerer og klargører i løbet af vinteren og på selve festivalen cykler, walkie-talkie’er og smiler Søren en hel del. Søren kunne sagtens kun være frivillig den ene uge i slut juni, men han ved, at det ikke er nok, hvis festivalen skal køre optimalt og sikkert. Derfor er han frivillig hele året - også selvom han skal løbe lidt stærkere end de fleste andre frivillige på Roskilde, uden nogen umiddelbar belønning. Søren er grundig og ihærdig og bidrager gerne til områder udenfor hans specifikke. Selv når han har fri og nyder festivalen med familie og venner, er han opmærksom og sikrer sine medmennesker trygge omgivelse. Søren er frivillig og ildsjæl ind til benet - og en kæmpe gave for så stort et projekt som Roskilde Festival.

Henning Hauerberg

Formand Østjylland
9

Henning formår at skabe sammenhold og opbakning i Børns Voksenvenner Silkeborg. Han tænker i nye baner og afprøver nye veje i arbejdet med at skabe flere 1-1 venskaber. Han har tidligere været en engageret voksenven og gjort en forskel for et barn. Ligeledes formår han at agere til gavn for hele organisatonen Børns Voksenvenner og organisationens mål om at skabe flere venskaber.

Sebastian Korsbakke Jensen

Informationsofficer, Rødekors,er og Ildsjæl Østjylland
18

Sebastian er en sand ildsjæl og foreningsmenneske, som har været frivillig i blandt andet Hjemmeværnet, Røde Kors, Mandecenteret, Riverboat Jazz Festival og været initiativtager til mange projekter og idéer blandt andet Tværpolitisk Ungdom i Silkeborg for en del år siden. Sebastian er et menneske som skaber tillid om sin person, og stråler af smittende energi som gør at man rammes af hans energi. Pt. bruger han sin energi på at få flere medlemmer til Hjemmeværnet som informationsofficer i Østjylland, og som bestyrelsesmedlem i Røde Kors Aalborg. Sebastian er om nogen et foreningsmenneske, som i en alder af 25 år medvirker til at forenings Danmark lever.

Gurli Kristiansen

Kontakt familie for mig som er psykisk syg & Nordjylland
8

jeg vil gerne nominere min kontakt familie(som består af Gurli Kristiansen, Vesteralle Aalborg) har fået hende gennem Aalborg kommune, i starten fik hun et MEGET lille vederlag af kommunen, men det vederlag afskaffede Aalborg kommune for MANGE år siden, MEN SØDE Gurli besluttede at være FRIVILLIG kontakt familie for mig :) :) & har været det i en DEL år nu :) :) jeg er psykisk syg & har ingen kontakt til min biologiske familie!! MEN Gurli kommer TROFAST ca. 1 gang pr. mdr. & vi snakker & griner & nogen gange farver hun mit hår :) :) jeg har ikke et foto af Gurli Mvh Susie Mylov Vendelbogade 13. 2. 5 9000 Aalborg

Alexander Troensegaard

FDF-ledere København
16

Jeg nominerer min medkredsleder Alexander Troensegaard i FDF F7. Egentlig vil jeg gerne nominere hele vores lederflok af super seje og engagerede unge mennesker, der bruger det meste af deres fritid på at tænke, planlægge og være til FDF. Alex er en fantastisk leder af alle de voksne, som er med til at drive vores lille forening så der er plads til sjov og spas, humor og alvor, leg og raftebyggeri. Alle de aktiviteter er ikke noget et enkelt menneske løfter alene. Det er kun muligt i fællesskab. Alex er med til at skubbe på, for at vores unge ledere bliver ved med at hygge sig og have det sjovt til FDF. Både i fællesskabet med børnene og i fællesskab med hinanden. Jeg er stolt af at være en del af en lille forening som hver uge forsøger at skabe en frirum for børn af alle slags. Et rum hvor der er plads til udfordringer og anderledeshed. Jeg håber juryen vil vælge ikke bare Alexander, men hele lederflokken i FDF F7. De fortjener i den grad det skulderklap det vil være at vinde.

Kirstine Knudsen

Spejderleder Østjylland
117

Kirstine fortjener at blive hyldet fordi hun lægger imponerende meget af sin tid og energi i det frivillige arbejde hos spejderne. Hendes spejderarbejde fylder mere i hendes hverdag end hendes betalte job. Hun er gruppeleder for de grønne Pigespejdere i Hasle-Møllevang og påtager sig i den forbindelse altid alt det ekstra arbejde, som vi andre ikke lige synes vi har tid til. Udover det sidder hun i regionsbestyrelsen og er ude ved andre grupper for at hjælpe med at få dem til at køre. Som om det ikke var tidskrævende nok skal hun i weekenden være tovholder på en tur, som hun selv har planlagt langt størstedelen af, der inviterer 30 piger til at fejre at de som spejdere er rykket op. Jeg bliver selv stresset bare af at se på hendes kalender og hun flyver rundt fra møde til møde i forskellige grupper. Hun ender tit med at stå med en masse arbejde, som ikke kunne uddelegeres til andre, men tager det med et smil og påbegynder derudover selv projekter, som hun synes kunne være gavnlige.

Ulla Abildtrup

holdleder og forfatter Københavns omegn
4

Min mor er en super seriøs holdleder for mig og min storebrors badmintonhold. Hun ved ikke rigtig noget om badminton, derfor har hun brugt 2½ år på at skrive en bog om badminton med alle mulige eksperter. Det synes jeg er super sejt gået, så hun fortjener en pris som en god frivillig.

Stine Henriksen

initiativtager til Stafet for Livet Sorø Sjælland
6

Stine har grundlagt Stafet for Livet Sorø for snart 5 år siden. Stine har i år måtte afgive pladsen som formand, da det ikke kan forlines med hendes job som Finasial Controler. I den tid Stine har været formand har Stafet for Livet Sorø rejst omkring 1 mil i overskud til sagen og samtidig skabt et rum med fælleskab, hvor der er plads til de svære samtaler. Stine fortsætter i Stafet for Livet men dog nu "kun" som almindelig frivillig. Jeg mener Stine burde få prisen som anderkendelse for det kæmpe arbejde og indsats hun indtil nu har lavet og ydet i den gode sags tjeneste.

Mette Rytsel

Frivillig træner Nordsjælland
5

Mette har i to år været tovholder og frivillig træner på et nyt koncept i klubben med familietennis, hvor der der de sidste to år har været mere end 75 børn og deres forældre til træning to gange om uge. På familietennisholdene har der været flere børn med autisme og andre diagnoser. Det har resulteret i opstart af et pilotprojekt - TEAM FRED, der er et tennisprojekt for børn med autisme og andre diagnoser. TEAM FRED startede op i sommeren 2018 med forskellige hold, hvor børn med autisme kunne komme og træne i skoletiden, på familietennishold eller individuelle hold. Projektet TEAM FRED har været støttet af Dansk Tennisforbund, DGI og udstyrspakke. Det har resulteret i et fast samarbejde med en special skole, hvor børn med autisme nu kommer fast og træner gratis en gang om ugen indendørs. Mettes engagement stopper ikke her. Hun står for fælles arrangementer, åbne bane, bestyrelse, klubfester, junioraftener, fælles træninger, venskabskampe og kampspil for alle samt klubbens facebook.